Avu

Avu betyder almen voksenuddannelse og er undervisning på 9. og 10. klasses niveau tilrettelagt for voksne. På avu kan du tage et eller flere fag, som det passer dig. Du kan også kombinere avu-fag med hf-fag eller med fvu.

Læs mere om avu

Avu flex

Flexundervisning betyder, at du i hvert fag kan gå frem i det tempo, der passer dig og med et særligt tilrettelagt skema. Du kan arbejde i en blanding af klasserum, øverum/værksted eller arbejde alene.

Læs mere om avu flex

Om hf enkeltfag

På hf-e vælger hver kursist sit helt eget studieforløb. Enkeltfag betyder ikke, at du kun kan tage ét fag. Du vælger blot "enkeltvis" præcis det eller de fag, du ønsker. Måske vil du kun tage ét eller to fag, måske vil du tage alle de fag, der skal til for at få en fuld hf.

Læs mere om hf-e

Om 2-årigt hf

På hf-2 tager man en fuld hf på to år. Du går i en klasse lige som på gymnasiet, men på KVUC satser vi især på unge voksne. Ud over de obligatoriske fag har du på KVUC fordelen af at kunne vælge imellem en lang række af valgfag.

Læs mere om hf-2
Park

Om hf flex

Flex er fleksibel undervisning, som primært foregår online. Du kan tage mange af fagene på hf-flex som 100% fjernundervisning. I de naturvidenskabelige fag er der dog mødepligt til laboratorieøvelsesdagene. Du kan også tilmelde dig flex i nogle fag i en blanding af fremmøde- og fjernundervisning.

Læs mere om hf flex

Om OBU & SPS

OBU står for ordblindeundervisning. KVUC tilbyder gratis ordblindeundervisning til voksne. Undervisningen foregår på små hold med højst 6 deltagere. SPS står for specialpædagogisk støtte. Det kunne fx være it-hjælpemidler, som gør det muligt for dig at gennemføre din uddannelse på lige fod med andre.

Læs mere om obu & sps

Om FVU

Hver femte voksne dansker har brug for at blive bedre til at læse, stave, skrive og regne. Det gælder måske også dig? Er du over 18 år, og føler du dig usikker i læsning, stavning, skrivning og/eller matematik i hverdagen, vil du have glæde af et fvu-forløb – uanset din tidligere uddannelse.

Læs mere om FVU

Om gsk

GSK er et tilbud til dig, der har en adgangsgivende eksamen, men som mangler et bestemt niveau eller fag for at kunne opfylde uddannelsesspecifikke adgangskrav.

Læs mere om gsk
 • Uddannelse i centrum
  KVUC

  Et af Danmarks største VUC’er med uddannelsestilbud, der passer til dig, og en beliggenhed tæt ved Nørreport, København.

  Følg link
 • Tal med en
  studievejleder

  Mangler du svar på spørgsmål til din uddannelse, så kan vi hjælpe dig!

  Kontakt studievejledningen

Hvordan tilmelder jeg mig?

Vejledning

Langt de fleste kommende kursister bliver tilmeldt ved personlig henvendelse, men det afhænger af, hvilken uddannelse man søger ind på. På enkeltfag (avu, fvu & hf-e) vil stort set alle blive tilmeldt efter en samtale med en vejleder, men på hf-flex er der også online tilmelding. På både hf-2 og gsk foregår tilmelding via tilmeldingsskemaer. 

Tilmelding

Livet på KVUC

 • Uddannelse i centrum (12:00)

  I videoen fortæller en række kursister om, hvordan det er at gå på KVUC. De fortæller også, hvorfor de går her og hvilke af vore uddannelser, de har valgt.

  Du kan også vælge at se mindre klip fra videoen, samt en anden kvucvideo - klik til højre.

 • Delshad - avu (2:32 min)

  Delshad går på avu til dansk som andet sprog, engelsk og matematik.Han fortæller bl.a. om, at det er godt at gå på KVUC med andre voksne, både danskere og udlændinge. Det er endda lykkedes for ham at lokke sin mor til også at gå på KVUC.

 • Hanae - gsk (1:08)

  Hanae er student, men går på gsk og flex. Hun er glad for de mange forskellige mennesker, hun møder på KVUC. Senere vil hun gå videre måske indenfor fashion business.

 • Julie - hf (1:54)

  Julie går til flere fag på hf. Hun fortæller om, hvorfor hun som voksen valgte at gå på hf og om sine tanker ift., hvad hun vil bruge hf'en til.
  Hun fortæller også om, hvordan screeningen for ordblindhed har hjulpet hende.

 • Mathias og Nezir - avu (2:10)

  Mathias og Nezir går til dansk, engelsk og matematik på avu. De har begge nogle ikke så vellykkede skoleforløb bag sig, men er nu blevet glade for at gå på KVUC. De vil begge gerne gå videre på hf efter deres 10. klasse på avu.

 • Mathilde - hf (1:25)

  Mathilde går til dansk, dramatik og religion på hf. Hun følte sig ikke hjemme i gymnasiet, men er glad for det faglige niveau og de gode lærere på KVUC. Hun vil gerne fortsætte på universitetet.

 • Jeg har altid drømt.. (1:25)

  Video om at drømme og om at nå sine drømme.
  Udarbejdet af kursistmedarbejder Afshin og optaget på KVUC.

#KVUC

 • Sidste dag med engelskholdet #superhold #ørstedsparken #kvuc #engelsk #battenberg
 • Eksamensopgave - skriveprocessen 📖📚🎓#studing #globalisering #kulturmøde #kvuc #KS #eksamen #energisejuice
 • Så er der kun lidt over en måned tilbage ♥♥ #kvuc #student #hue #HF #clseifert #åhgud
 • Endnu et billede fra #kemi i går. Der blev brændt #magnesium af!
#kvuc #chemistrylab #chemistryclass
 • Sødeste og sjoveste kemikere jeg har mødt #banana #love #gulrøddermedhumus #fisienhornlygte #kloge #børn #nogleafoskanbareikkelaveforsøgudendetgårgalt #mathiashvor? #kvuc #vigårikkeindformadspild #såhvisderikkeernogenderspiserdrnkanelsnegl #sågørjeg
 • #güntherschmidt som model
 • Skole på femten etage 🚶 | Looking Down in Copenhagen... 😳 | #escuela #skole #lamp #lighting #kvuc #sanktpetri #school #stylish #decorative #interior #byensflottestetrappe #theworldneesdmorespiralstaircases #københavn #copenhague #stairwalkers #staircase #lookingdown
 • School life #kvuc
 • Eksamensforberedelse i solen ☀️🎓 #kvuc #sun #nowork
 • #kvuc #kbh #minby #kongenshave

Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.