GSK

Gymnasiale suppleringskurser

Hvad er gsk?

Gymnasiale suppleringskurser er for dig, som har en adgangsgivende eksamen fx STX, men som mangler fag på bestemte niveauer for at kunne søge optagelse på en videregående uddannelse. Med gsk kan du supplere din eksamen.

Hvem kan søge gsk?

Alle, som har en adgangsgivende eksamen - stx, hf, hhx, eux, htx, gif, gu eller en afsluttet erhvervsuddannelse (eud) med 1 fag på C-niveau – men som mangler fag på bestemte niveauer for at kunne søge optagelse på en videregående uddannelse, kan supplere via gsk. Betingelsen er blot, at faget/niveauet er krævet på den uddannelse, der søges optagelse på. Hvis man i forvejen har bestået faget på samme niveau, kan man kun få det pågældende niveau på gsk, hvis formålet er at opfylde et højere karakterkrav. 

5 hurtige

SU & betaling

Søg gsk via KVUC

 

Kemi

Gsk på forskellige skoler

KVUC koordinerer gsk-undervisningen på en række forskellige skoler og kurser. KVUC tilbyder selv gsk-undervisning på mange hold, men en del hold findes på andre skoler. Det vil sige, at du i din ansøgning kan ønske at gå på en skole i dit nærområde. KVUC garanterer, at du kan få det/de fag, du skal bruge, men ikke på hvilken skole. På GS Danmark kan du se gsk-tilbuddet i hele Danmark.

www.gsdanmark.dk

Eksamen

Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.