2-årig hf

Tag din hf på to år midt i København

Bliv hf-student på to år


undefined
Læs din 2-årige hf midt i København. Uddannelsen åbner døren til alle videregående uddannelser, og vi hjælper dig med at få de kvalifikationer, du skal bruge.

Læs mere om 2-årig hf

Ansøg om optagelse


undefined
Den 2-årige hf har studiestart hvert år i august måned. Du søger optagelse via KVUC's ansøgningsskema eller optagelse.dk. Seneste frist for ansøgning er i marts.

Ansøg om optagelse

Kom til Åbent Hus

 • Hør om uddannelsen og oplev studiemiljøet

  Hvis du overvejer at starte på den 2-årige hf på KVUC, men gerne vil vide lidt mere om uddannelsen, er det en god idé at besøge os til åbent hus.

  Læs mere om Åbent Hus

Vælg mellem seks hf-linjer

 • Hf global

  Hf global er for dig, der har en interesse i politiske, økonomiske og sociale spørgsmål i et globalt perspektiv. Du overvejer måske at uddanne dig til journalist eller markedsføringsøkonom. Det kan også være, du tænker på at læse videre på samfundsfaglige eller internationale studieretninger på universitetet.

  Læs mere om hf global
 • Hf kommunikation og sprog

  Hf kommunikation og sprog er for dig, der har en interesse i sprog og formidling. Du overvejer måske at studere videre på uddannelser indenfor kommunikation eller it. Det kan også være, at du overvejer at læse et sprogligt fag på universitetet eller drømmer om at komme til at undervise en dag.

  Læs mere om hf kommunikation og sprog
 • Hf krea

  Hf krea er for dig, der har en særlig interesse i medier, kultur og kreative fag.

  Du overvejer måske at søge ind på en af de kunstneriske eller kreative uddannelser indenfor eksempelvis film, mediefag, it-udvikling eller design.

  Læs mere om hf krea
 • Hf menneske og samfund

  Hf menneske og samfund er for dig, der har interesse i menneskets udvikling og vilkår. Du overvejer måske at uddanne dig til pædagog, lærer eller socialrådgiver, eller du ønsker at læse videre på universitet indenfor områder som eksempelvis samfundsfag, jura eller politik og administration.

  Læs mere om hf menneske og samfund
 • Hf science

  Hf science er for dig, der har en særlig interesse i naturvidenskabelige spørgsmål. Du overvejer måske at uddanne dig til laborant, jordbrugsteknolog eller bygningskonstruktør, eller du ønsker at læse videre på universitetet til ingeniør eller i fag som eksempelvis biologi, geografi og kemi.

  Læs mere om hf science
 • Hf sundhed

  Hf sundhed er for dig, der har en særlig interesse i mennesket os vores sundhed og ernæring. Du overvejer måske at uddanne dig til sygeplejerske, bioanalytiker eller tandtekniker. Det kan også være, du tænker på at læse videre på universitet til eksempelvis læge, dyrlæge eller farmaceut.

  Læs mere om hf sundhed

Storbyen som studiemiljø

 • Vi indrager København i undervisningen

  KVUC ligger i hjertet af det gamle København. Vi bruger storbyen og kulturinstitutionerne omkring os i både undervisning og studieliv. På den måde skaber vi relation mellem teori og virkelighed.

  Læs mere om storbyen som studiemiljø

Bliv projektleder i dit eget liv

 • Få styr på dine muligheder og din fremtid

  Den 2-årige hf er mere end undervisning. Vi sørger for, at du får de kompetencer, du har brug for i din fremtid. Vi hjælper dig med at afklare dit valg af videre uddannelse og arbejder fokuseret med, hvordan du kan forfølge dine mål. Vi gør dig til projektleder i dit eget liv.

  Læs mere om karriereafklaring

Mød kursisterne på 2-årig hf

 • Fra butik til drømmen om arkitekt

  I folkeskolen kunne Martin ikke lige se fidusen i skole og uddannelse. Efter at have stået et par år i butik har han fået motivationen tilbage. Nu drømmer han om at blive arkitekt og er derfor startet på hf.

  Læs hele Martins historie
 • En ny start i København

  Amanda og Linnea på 18 var groet fast i deres hjembyer i Nordsjælland. Nu læser de på den 2-årige hf midt i København. Her har de fundet tiltrængt luftforandring og fået en ny start.

  Læs hele Amanda og Linneas historie
 • Den blå hue vandt

  Carsten passede bare ikke rigtigt ind i gymnasiet. Nu mange år senere og efter et uheldigt møde med en bowlingmaskine har han fået hue på - den blå passede ham bare bedst.

  Se video og læs hele Carstens historie

Læs mere om 2-årig hf

Start på 2-årig hf

Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.