2-årig hf

Tag din hf på to år midt i København

Bliv hf-student på to år

Den 2-årige hf er en gratis almen gymnasial ungdomsuddannelse, der giver adgang til korte, mellemlange og lange videregående uddannelser. På den 2-årige hf går du i en klasse, med et fast tilknyttet lærerteam og en studievejleder.

På KVUC kan du vælge mellem 6 forskellige linjer og målrette din hf til den videregående uddannelse, du drømmer om.

Se de 6 hf-linjer

Kursisterne på den 2-årige hf

Den 2-årige hf er et godt tilbud til dig, som har været ude at prøve noget andet efter folkeskolen, fx arbejdet, rejst eller været i gang med en anden ungdomsuddannelse. Men den er også for dig, der kommer direkte fra 9. eller 10. klasse.

De fleste kursister på den 2-årige hf på KVUC er unge voksne, der ikke er gået den direkte vej gennem uddannelsessystemet. Kursisterne har derfor ofte meget forskellige uddannelsesbaggrunde, mål og erfaringer med sig.

Høje ambitioner for dit udbytte af studieforløbet

Uanset din baggrund har vi tårnhøje ambitioner for dit udbytte af studieforløbet. Sammen gør vi alt for, at du bliver klar til din videregående uddannelse. Du vil opleve en stærk relation mellem teori og praksis i undervisningen. I hvert semester er der indlagt et projekt eller studiepraktikforløb, hvor vi fx samarbejder med forskellige videregående uddannelser.

Du træner også de studiekompetencer og arbejdsformer, du skal bruge i dit videre uddannelsesforløb. Undervejs i din uddannelse på KVUC vil du også få tilbudt individuelle samtaler om din faglige udvikling og arbejdet med at nå dine mål.


Læs mere om 2-årig hf

Start på 2-årig hf

Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.