2-årig hf

Tag din hf på to år midt i København

Sådan er de to år tilrettelagt

Det første år af dit studieforløb på den 2-årige hf består af en række obligatoriske kernefag, faggrupper samt et praktisk eller musisk fag. På andet år fortsætter nogle af de obligatoriske fag, og du målretter din hf med en af vores hf-linjer. Begge år har projekt- og studiepraktikforløb.

undefined
Obligatoriske kernefag og faggrupper

På den 2-årige hf har du en række obligatoriske kernefag og faggrupper.

  • Kernefag: Dansk A, Engelsk B, Matematik C
  • Naturvidenskabelig faggruppe: Biologi C, Geografi C, Kemi C
  • Kultur- og samfundsfaggruppe: Historie B, Samfundsfag C Religion C

Du vælger desuden idræt eller et kunstneriske fag på C-niveau på det første år. Du kan vælge imellem mediefag, billedkunst, design, drama, musik, dans eller idræt.

Målret din hf uddannelse med en af vores seks hf-linjer

På andet år målretter du din hf-uddannelse mod en videregående uddannelse med en af vores hf-linjer.

Her kan du vælge mellem hf global, hf kommunikation og sprog, hf krea, hf menneske og samfund, hf science eller hf sundhed. 

Læs mere om hf-linjerne

Projekt- og studiepraktikforløb

På begge år af din uddannelse vil der være indlagt forskellige projekt- og studiepraktikforløb. Her bliver du afklaret om dine fremtidige uddannelses- og karrierevalg.

Læs mere om karriereafklaring 

Eksamen

På hf får du ikke standpunktskarakterer i fagene. Du afslutter hvert fag eller faggruppe med en mundtlig eksamen. Ud over de mundtlige eksaminer er der skriftlige eksaminer i dansk, matematik og engelsk samt en større skriftlig opgave på andet år. 


Læs mere om 2-årig hf

Start på 2-årig hf

Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.