2-årig hf

Tag din hf på to år midt i København

Målret din hf til en videregående uddannelse

Du kan målrette din hf med en af vores seks hf-linjer til den videregående uddannelse, du drømmer om at læse videre på. Du kan også ønske at komme i klasse med andre jævnaldrende kursister eller følge et lektielight-forløb, hvor du klarer de fleste lektier på skolen.

Vælg mellem seks hf-linjer

Ved at vælge en af vores seks forskellige hf-linjer kan du målrette din hf til den videregående uddannelse eller profession, du drømmer om. Hvis du ikke allerede er afklaret om, hvilken hf-linje du skal vælge, har du god tid. Du skal først vælge hf-linje i løbet af dit første år på uddannelsen. Vi støtter dig i processen, så du får truffet det rigtige valg for netop dig.

Hf global

hf kommunikation og sprog

Hf krea

hf menneske og samfund

hf science

hf sundhed

Gå i klasse med jævnaldrende eller følg et lektielightforløb

På den 2-årige hf kan du også ønske, hvilken klasse du vil gå i, eller du kan følge et særligt lektielight-forløb. Du ønsker først klasse eller forløb, når du er blevet optaget på uddannelsen. 

Lektielight forløb:

Til dig der er interesseret i at bruge lidt mere tid på skolen og have fri, når du kommer hjem. Måske har du svært ved finde tiden eller koncentrationen til at læse lektier hjemme. På forløbet lektielight er der ingen dag til dag lektier. Der vil dog fortsat være skriftlige opgaver og værklæsninger, der skal forberedes hjemme.

24+ forløb:

Til dig der vil gå i en klasse med andre modne kursister, og selv er 24 år eller derover. Derudover er 24+ et traditionelt 2-årigt hf-forløb.

Almindeligt forløb: 

Til dig der ønsker en traditionelt tilrettelagt hf med en bred variation af undervisningsformer og flere aldersgrupper i din klasse.


Læs mere om 2-årig hf

Start på 2-årig hf

Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.