2-årig hf

Tag din hf på to år midt i København

Målret din hf til en videregående uddannelse

Du kan målrette din hf med en af vores seks hf-linjer til den videregående uddannelse, du drømmer om at læse videre på. Du kan også ønske at komme i klasse med andre jævnaldrende kursister eller følge et lektielight-forløb, hvor du klarer de fleste lektier på skolen.

Vælg mellem seks hf-linjer

Ved at vælge en af vores seks forskellige hf-linjer kan du målrette din hf til den videregående uddannelse eller profession, du drømmer om.

På hver hf-linje foreslår vi to bestemte linjefag, men du har også mulighed for at vælge andre relevante linjefag, så du kan målrette din hf endnu bedre til den uddannelse, du gerne vil læse videre på.

Hvis du ikke allerede er afklaret om, hvilken hf-linje du skal vælge, har du god tid. Du skal først vælge hf-linje i løbet af dit første år på uddannelsen.

Hf global

hf kommunikation og sprog

Hf krea

hf menneske og samfund

hf science

hf sundhed

Hf-linjerne er direkte adgangsgivende til de korte og mellemlange erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser. Vil du læse videre på universitetet skal du udvide din hf-linje med to ekstra fag. Det kan du gøre inden for de to år på den udvidede fagpakke hf uni.

Hf uni - udvidet fagpakke 

Gå i klasse med jævnaldrende eller følg et lektielightforløb

På den 2-årige hf kan du vælge mellem tre forskellige tilrettelæggelser. De har betydning for, hvordan din klasse er sammensat, eller hvordan undervisningen er tilrettelagt.

Voksen (24+):

Til dig, der vil gå i en klasse med andre modne kursister, og selv er 24 år eller derover. Derudover er voksen (24+) et traditionelt 2-årigt hf-forløb.

Lektielight:

Til dig, der er interesseret i at bruge lidt mere tid på skolen og have fri, når du kommer hjem. Måske har du svært ved finde tiden eller koncentrationen til at læse lektier hjemme. På forløbet lektielight er der ingen dag til dag lektier. Der vil dog fortsat være skriftlige opgaver og værklæsninger, der skal forberedes hjemme.

Standard: 

Til dig, der ønsker en traditionelt tilrettelagt hf med en bred variation af undervisningsformer og flere aldersgrupper i din klasse.


Læs mere om 2-årig hf

Start på 2-årig hf

Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.