2-årig hf

Tag din hf på to år midt i København

Bliv afklaret om din fremtid

Den 2-årige hf på KVUC er mere end bare undervisning. Igennem de to år sørger vi for, at du får de kompetencer, du har brug for i din videre uddannelse og i dit arbejdsliv.

Vi hjælper dig med at afklare dit valg af videre uddannelse og arbejder fokuseret med, hvordan du kan forfølge dine interesser og mål. Kort sagt gør vi dig til projektleder i dit eget liv.

Projekt- og studiepraktikforløb 

Undervejs i studieforløbet er der planlagt projekt- og studiepraktikperioder. Her kommer du til at deltage i aktiviteter, der gør dig mere afklaret og bedre i stand til at træffe kvalificerede valg. Som ung voksen skal du træffe rigtig mange valg i livet. Du har mange karrieremuligheder og mange veje, du kan gå. Du befinder dig i et stort farvand af uddannelsesmuligheder. Det hjælper vi dig med at navigere i.

På første år vil vi hjælpe dig med at afklare dine faglige hovedinteresser og evner. Vi ser på, hvordan de spiller sammen med dine tanker og drømme om videre uddannelse. Du bliver klædt på til valget af hf-linjer, valgfag og videre uddannelse.

På andet år arbejder vi tættere på dine fremtidsplaner på baggrund af den hf-linje, du har valgt. Du får mulighed for at komme i relevant studiepraktik, og du bliver klogere på forskellige brancher og jobmuligheder.

Udvikling af faglige og personlige kompetencer

På den 2-årige hf vil du:

  • lære de studiekompetencer og arbejdsformer, som du skal bruge i dit videre uddannelsesforløb.
  • arbejde med studieteknikker og eksamenstræning.
  • gennemføre et forløb med fokus på at forberede, styre og gennemføre projekter.
  • få tilbudt individuelle samtaler om din faglige udvikling og arbejdet med at nå dine mål.
  • komme i studiepraktik på en videregående uddannelse eller i en virksomhed.

Alle aktiviteterne har til formål, at du bliver mere afklaret og rustet til vejen efter din hf.


Læs mere om 2-årig hf

Start på 2-årig hf

Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.