2-årig hf

Tag din hf på to år midt i København

Studietur og introforløb på den 2-årige hf

Når du læser din 2-årige hf på KVUC, vil du starte med et introforløb og i løbet af din uddannelse kan du også deltage i en studietur til udlandet.

Introforløb når du starter

Når du starter på den 2-årige hf har vi planlagt et introforløb, så du får en grundig introduktion til dit nye studie. Du kommer også til at lære de medkursister og undervisere, du skal tilbringe de næste to år med, bedre at kende. Med introforløbet vil vi gerne sørge for, at du får den bedst mulige start på din hf-uddannelse.

Studietur til udlandet

På andet eller tredje semester vil du komme på en studietur til udlandet. Tidligere år har vi fx været i Berlin. Målet med studieturen er at give dig spændende faglige oplevelser og et endnu bedre fællesskab med dine medkursister.

I undervisningen før og efter studieturen kommer du til at arbejde med den by, vi rejser til og de ting vi skal opleve. Turen giver dig en god mulighed for at stifte bekendtskab med andre landes kulturer og sprog.

Studieturen har selvfølgelig altid et fagligt formål, men du vil også få mulighed for at nyde byen på egen hånd i selskab med dine medkursister.


Læs mere om 2-årig hf

Start på 2-årig hf

Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.