2-årig hf

Tag din hf på to år midt i København

Læs din 2-årige hf i hjertet af København

KVUC ligger i hjertet af København lige ved Nørreport Station. Vi bruger storbyen og kulturinstitutionerne omkring os i både undervisning og studieliv.

Undervisning i storbyen

I undervisningen udnytter vi vores placering midt i det pulserende københavnerliv.

Vi åbner byen for vores kursister – og vi åbner KVUC for byen. Det vil sige, at vi som en del af undervisningen inddrager byens kulturelle, politiske og naturvidenskabelige tilbud. Det kan være besøg på politiske institutioner, deltagelse i debatmøder, kunstudstillinger, kulturevents, naturvidenskabelige foredrag eller sågar fysikundervisning i Tivoli. Mulighederne er mange, når vi bor midt i København.

Du vil også opleve, at vi åbner vores egne døre for en række aktuelle kulturelle og sociale aktiviteter. Fx præsenterer KVUC’S KULTURKALENDER hvert semester en bred vifte af arrangementer inden for blandt andet kultur, politik og naturvidenskab, som både vores kursister og andre interesserede kan deltage i.

Læs mere om KVUC's kulturkalender

Studielivet i storbyen

Vores placering lige ved Nørreport Station, gågader, cafeer og grønne omgivelser giver dig også adgang til et attraktivt studieliv. Du har gode transportmuligheder til din uddannelse, og om sommeren kan du tage frokosten med i Kongens Have og sætte dig på græsset i pausen.

Vi har gode studieområder i vores bygninger, men det er også oplagt at tage lektierne med på en af byens mange cafeer.


Læs mere om 2-årig hf

Start på 2-årig hf

Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.