Besøg os til åbent hus på 2-årig hf

Skrevet den 27. november 2017

Vil du tage din hf på to år midt i København? Den 2-årige hf er et godt tilbud til dig, der har været ude at prøve noget andet efter folkeskolen, fx arbejdet, rejst eller været i gang med en anden ungdomsuddannelse. Men den er også for dig, der kommer direkte fra 9. eller 10. klasse. Med den 2-årige hf bliver du klar til korte, mellemlange og lange videregående uddannelser.

undefined

Besøg os til Åbent hus 25. Januar

Du kan besøge os til åbent hus den 25. januar 2018, når vi åbner dørene til en informationsaften for alle interesserede. Her har du mulighed for at møde studievejledere, lærere og nuværende kursister. Vi går også en tur i huset, så du kan få et indtryk af studiemiljøet og stemningen.

Det er åbent hus, så du skal bare møde op – og du er velkommen til at tage en ven eller et familiemedlem med.

Åbent Hus
25. januar - kl. 19.00
Vognmagergade 8
1120 København K

undefined

Vælg mellem seks HF-linjer

Du kan målrette din hf med en af vores seks hf-linjer til den videregående uddannelse, du drømmer om at læse videre på. Du kan også ønske at komme i klasse med andre jævnaldrende kursister eller følge et lektielight-forløb, hvor du klarer de fleste lektier på skolen. Det kan du også høre meget mere om, når du kommer forbi til åbent hus.

Læs mere

undefined

Find ud af mere om 2-årig hf

Hvis du vil vide mere om den 2-årige hf, kan du læse meget mere her på siden. Du er også altid meget velkommen til at kontakte vores hf-vejledning, som står parat til at hjælpe dig.  

Læs mere om 2-årig hf

Kontakt hf-vejledningen

undefined

Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.