Læs hf online på 12 uger – start med det samme

Skrevet den 21. februar 2018

Vil du tage dine fag på bare 12 uger? På hf online tilbyder vi nu, at du kan tage nogle af fagene i et intensivt forløb og blive hurtigt færdig. Du starter i begyndelsen af marts og går allerede til eksamen til sommer. Forløbet er for dig, der gerne vil i gang med at læse hf med det samme og ikke vil vente til august.

Når du tager dine hf online fag på 12 uger vil afleveringsfristerne ligge tættere end normalt, og hvis du læser et til to fag ad gangen, vil det svare til et fuldtidsarbejde. Til gengæld kan du blive hurtigt færdig, og du kan fokusere fuldt ud på det ene eller de to fag, du læser.

undefined

Sådan tilmelder du dig

Du kan tilmelde dig fagene via vores online tilmelding.

Tilmeld dig online

Du kan også tilmelde dig i hf-flexvejledningen, som kan hjælpe dig med at finde de rette fag for lige netop dig.

Book tid til vejledning

undefined

Hvilke fag kan du læse

Vi udbyder lige nu følgende fag som 12 uger forløb:

  • Samfundsfag 0-B
  • Historie 0-B
  • Religion C

undefined

Hvad er hf online?

Når du læser dine fag online, foregår al undervisningen online, og du møder først op, når du skal til eksamen. Der er selvfølgelig rig mulighed for vejledning og hjælp undervejs.

Læs mere om hf online

undefined

Økonomi

Da forløbet på 12 uger er mere komprimeret end normale hf online fag, kan du nøjes med at læse 1-2 fag ad gangen og få fuld SU.

undefined

Vil du vide mere?

Hf-flexvejledningen kan hjælpe dig med spørgsmål og fortælle mere om, hvad det vil sige at læse dine hf-fag online på 12 uger.

Kontakt vejledningen

 

Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.