Vil du læse fag på avu til efteråret?

Skrevet den 25. marts 2018

Avu er undervisning på 9.- 10. klasses niveau for dig, der fx mangler folkeskolens afgangsprøve eller gerne vil videre på en anden uddannelse, som hf eller en erhvervsuddannelse. Efterårsholdene på avu starter i august, og du kan både tilmelde dig et eller flere fag, eller du kan vælge at læse udvalgte fag i et pakke-forløb. 

undefined

TILMELD DIG I VEJLEDNINGEN fra D. 23. april

Hvis du vil tilmelde dig efterårsholdene på avu, skal du booke en tid til en samtale med en vejleder. Du kan tilmelde dig fra d. 23. april, hvor tilmeldingen til efterårsholdene åbner. Så book en tid derefter, og så vil en vejleder hjælpe dig med at komme godt i gang.

På KVUC har vi to avu-vejledninger i vores bygninger i indre København. Du kan selv vælge, hvilken af de to avu-vejledninger du vil bestille tid hos.

Bestil tid til vejledning

Se adresser og åbningstider i AVU-vejledningerne 

IMENS DU VENTER

Imens du venter på at tilmeldingen til efterårsholdene åbner, kan du læse meget mere om avu her på hjemmesiden. Du kan fx se beskrivelser af de enkelte fag og læse om hvilke niveauer de udbydes på. 

Se Beskrivelser AF FAG OG NIVEAUER PÅ AVU

AVU Flex - en anden mulighed

På KVUC udbyder vi også avu flex, som er en særlig fleksibelt au-forløb med løbende optag.

Læs mere om avu flex

 

Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.