AVU

Almen voksenuddannelse er 9.-10. klasse for voksne

Bliv tilmeldt i avu-vejledningen

Beslutter du dig for at gå i gang med en uddannelse på avu, skal du mødes med en vejleder. Vejlederen hjælper dig med at finde ud af, hvilke fag og hvilke niveauer du har brug for. Sammen laver I et skema, som passer til dine behov.

For at komme til vejledning, skal du bestille en tid online. På KVUC har vi to avu-vejledninger i vores bygninger i indre København. Du kan selv vælge, hvilken af de to avu-vejledninger du vil bestille tid hos – i Vognmagergade 8 eller Sankt Petri Passage 1. Det behøver ikke at være på samme adresse, som dine hold - hverken dem du går på nu eller ønsker plads på.

Ønsker du at starte på avu til august 2017, er der åbent for at bestille tid til vejledning fra d. 24. april. Indskrivningen på avu-holdene sker på mødet med vejlederen.

undefined

BOOK EN TID TIL VEJLEDNING

undefined

TILMELDINGSPERIODER

De fleste fag på avu er halvårsfag, som enten starter i august eller januar. Når du vil tilmelde dig fag på avu, er der derfor nogle tilmeldingsperioder, som du skal være opmærksom på.

Fag med start i august

Tilmeldingen starter omkring slutningen af april for fag med start i august.

Fag med start i januar

Tilmeldingen starter omkring slutningen af oktober for fag med start i januar.

Tilmeldingsperioderne fortsætter indtil holdstart eller indtil holdene er fyldt op. 

Der findes også avu-forløb med løbende optag, så det er altid en god idé at kontakte avu-vejledningen, for at høre om dine muligheder.

undefined

KONTAKT avu-VEJLEDNINGEN

Se overblik over hold og skema


Læs mere om avu

Studieforløbet

Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.