Betaling

Regler for deltagerbetaling er fastsat af Undervisningsminsteriet pr. 1. januar 2011 (rev. pr. 1. august 2013)

Prisen for de fleste er mellem 120 kr. og 1.400 kr. for hvert fag, men:

  • hvis du er på alderspension eller efterløn, skal du betale kr. 750 ekstra pr. fag.
  • hvis du har en videregående uddannelse, skal du betale fuld deltagerbetaling. Fra ca. kr. 8.000 kr. til ca. 25.000 kr. pr. fag. (Dette gælder ikke for fag taget ved selvstudium)

Regler om forskellige priser
Hvad er en videregående uddannelse?

Venteliste/tilmelding

I vejledningen er du blevet skrevet op på en venteliste til et eller flere hold. Først når du har betalt bliver du endeligt optaget på holdet/holdene. 
For hf-flexkursisters vedkommende skal du have modtaget et velkomstbrev pr. mail.

Betaling

Hvad nu, hvis der ikke er plads på holdet?

Da du i første omgang "kun" er optaget på venteliste, kan det ske, at der ikke er plads på holdene. Man vil blive endeligt optaget i den rækkefølge, som betalingerne er indgået i, så jo før du betaler, jo bedre. Du vil sikkert i vejledningen allerede have hørt om, hvorvidt holdene er ved at være fyldt. Hvis du er så uheldigt, at der ikke er plads på holdet, vil du naturligvis få dine penge tilbage.

Du kan ikke betale online, hvis du skal betale fuld deltagerbetaling ved videregående uddannelse.

Refusion af deltagerbetaling på hf

Du kan ved gennemførelse af en fuld hf enkeltfagseksamen eller fagpakke ansøge om tilbagebetaling af den almindelige deltagerbetaling. Det gælder dog ikke, hvis du i forvejen har en videregående uddannelse. Ansøgningen om tilbagebetaling skal ske til den institution, hvor den sidste eksamen afsluttes.

Du kan hente ansøgningsskemaet her på hjemmesiden eller få det udleveret i receptionen i Vognmagergade 8.  

Hent ansøgningsskema 

Ansøgninger til KVUC skal afleveres til Regnskabsafdelingen i lokale V583 på 5. sal i Vognmagergade 8. Ansøgningsskemaet kan ikke afleveres til Regnskab før bevis og kvitteringer fra andre institutioner er vedlagt.

Når ansøgningen er afleveret med de fornødne bilag, har KVUC op til 6 uger til at udbetale den almindelige deltagerbetaling til din NemKonto.

 

Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.