Eksamen på hf og gsk

Er det ved at være tid til eksamen? Så kan du finde eksamenshåndbogen for kursister på hf og gsk på Mit KVUC. Her finder du langt de fleste oplysninger, som du måske står og mangler omkring din eksamen på KVUC.

Gå til Eksamenshåndbog på Mit KVUC (Kræver login)

undefined

Ansøgning om Dispensation

Har du brug for at søge dispensation i forbindelse med eksamen, fx på grund af en funktionsnedsættelse eller andre særlige forhold, skal du benytte et af dispensationsskemaerne, som du finder på Mit KVUC. Her kan du også se de praktiske instruktioner og frister for aflevering på skemaet.

undefined

Syg til eksamen

Hvis du nu skulle være så uheldig at blive syg til din eksamen, kan du læse i eksamenshåndbogen, hvad du skal gøre. Blanketten til ansøgning om sygeeksamen finder du på Mit KVUC.

undefined

Tilmelding til Eksamensprojekt (EP)
og Større skriftlig opgave (SSO)

Hvis du har et EP eller en SSO, der står og banker på døren, skal du tilmelde dig via Mit KVUC. Her kan du også læse mere og se tilmeldingsfristerne.

undefined

Spørg os, hvis du er i tvivl

Vi håber, du får en god eksamen, og du kan altid kontakte enten eksamensafdelingen eller vejledningen for din uddannelse, hvis du har spørgsmål omkring dine prøver på KVUC.

Kontakt eksamensafdelingen

Kontakt vejledningen

Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.