Eksamen på hf og gsk

Er det ved at være tid til eksamen? Så kan du hente eksamenshåndbogen for kursister på hf og gsk her på siden. I den kan du finde langt de fleste oplysninger, som du måske står og mangler omkring din eksamen på KVUC.

Hent eksamenshåndbog for hf og gsk (pdf)

undefined

Ansøgning om dispensation

Har du brug for at søge dispensation i forbindelse med eksamen, fx på grund af en funktionsnedsættelse eller andre særlige forhold, skal du benytte et af dispensationsskemaerne, som du kan downloade herunder. Se de praktiske instruktioner og frister for aflevering på skemaet.

Hent dispensationsskema for gsk - sommerhold (pdf)

hent dispensationsskema for hf og gsk (PDF)

undefined

Syg til eksamen

Hvis du nu skulle være så uheldig at blive syg til din eksamen, kan du læse i eksamenshåndbogen, hvad du skal gøre. Blanketten til ansøgning om sygeeksamen kan du hente her.

Hent blanket til ansøgning om sygeeksamen (pdf)

undefined

Tilmelding til Eksamensprojekt (EP)
og Større skriftlig opgave (SSO)

Hvis du har et EP eller en SSO, der står og banker på døren, skal du tilmelde dig via mit KVUC (Moodle). Læs mere og se tilmeldingsfrister i mit KVUC under "Prøve og eksamen".
(Gå til mit KVUC, log ind og find "Prøve og eksamen" i menuen i bunden af siderne).

Gå til Mit kvuc/moodle (kræver login)

undefined

Spørg os, hvis du er i tvivl

Vi håber, du får en god eksamen, og du kan altid kontakte enten eksamensafdelingen eller vejledningen for din uddannelse, hvis du har spørgsmål omkring dine prøver på KVUC.

Kontakt eksamensafdelingen

Kontakt vejledningen

Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.