GSK

Gymnasiale suppleringskurser

Gsk (gymnasiale suppleringskurser) er for dig, som har en adgangsgivende eksamen, fx STX, men som mangler fag på bestemte niveauer for at kunne søge optagelse på en videregående uddannelse. Med gsk kan du supplere din eksamen.

KVUC koordinerer gsk-undervisningen i Københavnsområdet, og vi tilbyder også selv mange fag og hold på gsk. Du søger om optagelse via et ansøgningsskema, hvor du bl.a. afgiver ønske om, hvilken skole du kunne tænke dig at gå på. Vi vil forsøge at opfylde dit ønske, så godt vi kan.

Se hold og skema for gsk

5 hurtige

Kom godt i gang

Læs mere om gsk, bl.a. om optagelseskrav, og ansøg i dag.

Se hold og skema

Få et overblik over fagene på gsk og sammensæt et skema.

Gsk undervisningssteder

Kemi

Få et overblik

Når du ansøger om optagelse på gsk kan du på ansøgningsskemaet ønske at gå på en bestemt skole eller et bestemt hold.  På GS Danmarks hjemmeside kan du se en oversigt over alle gsk undervisningssteder i landet.

Eksamen

Skal du snart til eksamen? I eksamenshåndbogen finder du regler og anden vigtig information om eksamener i gsk-fag på KVUC. Det er også her, du kan se, hvad du gør, hvis du bliver syg, når du skal til eksamen. Hent håndbogen via linket til højre.

Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.