GSK

Gymnasiale suppleringskurser

Gsk (gymnasiale suppleringskurser) er for dig, som har en adgangsgivende eksamen, fx STX, men som mangler fag på bestemte niveauer for at kunne søge optagelse på en videregående uddannelse. Med gsk kan du supplere din eksamen.

KVUC koordinerer gsk-undervisningen i Københavnsområdet, og vi tilbyder også selv suppleringshold i mange fag. Du søger om optagelse via et ansøgningsskema, hvor du bl.a. kan ønske, hvilken skole du gerne vil gå på. Vi forsøger at opfylde ønsker, så godt vi kan. Her på siderne kan du læse mere og se det aktuelle holdudbud.

5 hurtige

Om gsk, optagelse og ansøgning


Kom igang med gsk - læs mere om supplering, optagelse og ansøgning

Skal du supplere din eksamen for at søge ind på drømmestudiet? Så læs mere om gsk her, se optagelseskrav og ansøgningsfrister og hent ansøgningsskemaet.

Mere om gsk, optagelseskrav og ansøgning

Se hold og skema for gsk


Se udbuddet af gsk-hold på KVUC og andre skoler i Københavnsområdet

Se startdatoer, undervisningssteder og -tidspunkter for gsk-hold. Sommerhold 2016 er klar og tilmeldingen er åben! Efterårshold kan ses i slut april/start maj.

Se hold og skema for gsk i Københavnsområdet

Gsk undervisningssteder

Kemi

Få et overblik

Når du ansøger om optagelse på gsk kan du på ansøgningsskemaet ønske at gå på en bestemt skole eller et bestemt hold.  På GS Danmarks hjemmeside kan du se en oversigt over alle gsk undervisningssteder i landet.

Eksamen

Skal du snart til eksamen? I eksamenshåndbogen finder du regler og anden vigtig information om eksamener i gsk-fag på KVUC. Det er også her, du kan se, hvad du gør, hvis du bliver syg, når du skal til eksamen. Hent håndbogen via linket til højre.

Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.