GSK

Gymnasiale suppleringskurser

Sådan søger du om optagelse på gsk

Du søger om optagelse på gsk ved at udfylde et ansøgningsskema - enten online eller på papir - og sende det til os. Vi anbefaler, at du søger i god tid inden fristerne, som du finder på siden her.

undefined

GÅ TIL ONLINE ANSØGNING TIL GSK

HENT GSK ANSØGNINGSSKEMA FOR 2018/19 SOM PDF (GSDANMARK.DK)

undefined

Husk at vedlægge

  • Kopi af dit originale eksamensbevis for din adgangsgivende uddannelse (først da bliver ansøgningen behandlet!)
  • Dokumentation for beståede underliggende niveauer, hvis de ikke fremgår af dit eksamensbevis.

Benytter du ansøgningsskemaet som pdf

  • Udfyld ansøgningsskemaet på computer eller i hånden
  • Print og underskriv skemaet
  • Send skemaet og eksamensbevis m.v. til "Gsk på KVUC", Sankt Petri Passage 1, 1165 København K. eller scan og send det til gsk@kvuc.dk

Hvis du først afslutter din samlede gymnasiale eksamen efter ansøgningstidspunktet, kan du eftersende dit eksamensbevis. Men det skal være os i hænde inden kursusstart. 

Vær opmærksom på følgende:

  • Du kan ønske at gå på bestemte hold eller uddannelsessteder på din ansøgning, men vi kan ikke garantere, at det er muligt at imødekomme dine ønsker. Du kan se udbuddet af gsk-hold her.
  • Det er kun muligt at blive optaget på samme fag/fagpakke én gang.

Ansøgningsfrister

Der er tre frister for at søge optagelse på gsk alt efter, hvornår du ønsker at starte. Hvis du søger inden for fristerne, er du sikret optagelse, såfremt du opfylder adgangskravene.

Du kan dog sagtens sende din ansøgning efter fristerne er udløbet. Her vil du blive optaget, så længe vi har ledige pladser. Normalt lykkes det os at finde en ledig plads til dig.

Sommerhold
Ansøgningsfristen er 5. juli. Dog 1. juni, hvis du ønsker at søge om ungdomskort til din sommersupplering, da der er minimum 14 dages behandlingstid.

Kursusstart efterår
Ansøgningsfristen er 15. august. Dog 1. august, hvis du ønsker at søge om ungdomskort til din efterårssupplering, da der er minimum 14 dages behandlingstid.

Kursusstart forår
Ansøgningsfristen er 1. december.

Bekræftelse

KVUC sender en bekræftelse med posten senest 7 dage efter, at vi har modtaget din gsk-ansøgning. Hvis din videregående uddannelse efterspørger dokumentation, kan du bruge vores brev som bekræftelse for gsk-optagelse. 

Skema og oplysninger om undervisningssted og starttidspunkt modtager du i ugen op til kursusstart. Du modtager besked direkte fra den skole, du bliver optaget på.

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte gsk-vejledningen.

undefined

Kontakt gsk-vejledningen


Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.