GSK

Gymnasiale suppleringskurser

Bliv klar til drømmestudiet

Gsk (Gymnasiale suppleringskurser) er for dig, som har en adgangsgivende eksamen til videregående uddannelser, men som mangler fag på bestemte niveauer for at opfylde uddannelsesspecifikke adgangskrav. 

KVUC koordinerer gsk-undervisningen i hele Københavnsområdet og tilbyder også selv mange fag og hold på gsk. Der udbydes suppleringskurser efterår, forår og sommer.

Hvilke fag kan du læse på gsk?

Gsk tilbyder undervisning i fag, som er adgangsgivende ved videregående uddannelser.

Det er ikke sikkert, at KVUC tilbyder alle fagene, men vi hjælper dig i givet fald med at finde en skole, som gør. Du kan se udbuddet af gsk-hold i Københavnsområdet her.

Hvis du ønsker et gsk-fag, der ikke oprettes som et egentligt gsk-hold, vil du blive tilbudt plads på et almindelig hf-enkeltfagskursus på et VUC. Fag på hf enkeltfag tæller dog ikke med i dit SU-timetal efter den nye SU-reform pr. 01.07.14.

Hvordan foregår undervisningen?

Langt den største del af gsk-undervisningen på KVUC og andre skoler foregår på hold, hvor du deltager i almindelig klasseundervisning, præcis som du er vant til fra fx gymnasiet. Læs mere om undervisningen på gsk her.

Kan du forbedre dit samlede gennemsnit?

Dit samlede gennemsnit kan ikke forbedres via gsk. Karaktererne fra gsk indregnes ikke i det oprindelige eksamensbevis fra din ungdomsuddannelse.

Hvor mange fag?

Vi anbefaler, at du maksimalt supplerer to fagniveauer pr. halvår. Supplering i tre eller flere fagniveauer planlægges normalt over et helt skoleår.

Hvor kan du læse gsk?

Du kan på ansøgningsskemaet ønske at gå på en bestemt skole eller et bestemt hold, og at skolen og dit skema bliver tilpasset arbejde, anden undervisning, børnepasning eller lignende. Vi kan dog ikke give dig en garanti for, at dine ønsker bliver opfyldt. 

På GS Danmarks hjemmeside kan du se en oversigt over alle gsk undervisningssteder i landet. Se linket nederst på siden.

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte gsk-vejledningen.

undefined

Se GSK holdudbud FOR SOMMER, EFTERÅR OG FORÅR 

Se gs danmarks liste over undervisningssteder

Kontakt gsk-vejledningen


Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.