GSK

Gymnasiale suppleringskurser

GSK Sommersupplering

Med gsk sommersupplering kan du supplere det sidste fag og niveau, så du opfylder adgangskravene til den videregående uddannelse, du ønsker at starte på.

Hvilke fag kan jeg læse som gsk sommersupplering?

Med sommersupplering kan du supplere i ét fag i ét niveau. 

Undervisningen er tilrettelagt som et intensivt turboforløb fra ca. d. 7. juli og 4 uger frem efterfulgt af eksamen i midt/slut august. Eksamensdatoer får du oplyst ved kursusstart.

Husk, at undersøge om uddannelsen, som du planlægger at søge om optagelse på, accepterer, at du sommersupplerer. 

Hvor foregår undervisningen?

Undervisningen foregår på en uddannelsesinstitution i Storkøbenhavn, Roskilde, Køge, Næstved eller Nykøbing Falster i tidsrummet mellem kl. 8.00 og kl. 16.00. Du vil typisk have 37 timers undervisning om ugen.

Hvordan ansøger jeg?

Du ansøger ved at udfylde et online ansøgningsskema og uploade en kopi af dit eksamensbevis for din adgangsgivende eksamen. 

undefined

Gå til online ansøgning til gsk

undefined

Deadline for ansøgning er 5. juli, men send gerne din ansøgning i god tid. Bemærk! Du skal sende din ansøgning inden 1. juni, hvis du ønsker at søge om ungdomskort til din sommersupplering.

Senest en uge efter vi har modtaget din ansøgning, modtager du et bekræftelsesbrev på din optagelse. Du vil modtage dit endelige optagelsesbrev med oplysninger om undervisning, skole og starttidspunkt i løbet af juni måned og senest en uge inden kursusstart. Du modtager dette brev direkte fra skolen, hvor du er tilmeldt og skal følge undervisning.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte gsk-vejledningen for at høre mere om gsk sommersupplering og få svar på dine spørgsmål, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Kontakt gsk-vejledningen

undefined

Læs mere om optag og ansøgning til gsk

Se også gsk hold udbudt efterår/forår


Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.