HF ENKELTFAG

Vælg ét fag, flere fag eller en fuld hf.

Tilmeld dig hf enkeltfag


undefined

Du tilmelder dig hf enkeltfag i hf-vejledningen. De hjælper dig med at sammensætte et forløb med de fag eller fagpakker, der passer til lige netop dig.
Læs mere om tilmelding til hf enkeltfag

Se hold og skema for hf enkeltfag


undefined

Få et overblik over det store udbud af hf-enkeltfagshold for kursusåret 2016/17. Se fag, niveau, startdato, undervisningsdage og lav din egen huskeliste.
Se holdudbud og skema for enkeltfag

SU og økonomi

Mød kursisterne på hf enkeltfag

 • Habiba - om at læse hf enkeltfag

  Habiba havde aldrig gået i andet end koranskole, da hun i 2006 kom til Danmark. Her gennemførte hun den danske grundskole og hf på syv år. I dag kan hun forsvinde i timevis ind i en verden fuld af formler og tal.

  Læs også historien
 • Louise - om at læse hf enkeltfag

  Louise har taget hf i sit eget tempo og har løbende haft en mentor, hun kunne tale med, hvis presset alligevel føltes for stort. Det var det, der skulle til efter en svær folkeskoletid og mange år med angst og depression. Louise er kommet ovenpå - og er ganske tæt på at gennemføre en fuld hf.

  Læs også historien
 • Rasoul - om at læse hf enkeltfag

  Rasoul flygtede fra Taleban i Afghanistan til Danmark som 21-årig. Siden har han lært dansk fra bunden, taget 9. og 10. klasse og er snart færdig med hf. For som han siger: ”Hvis man får en uddannelse, får man også nøglen til den fremtid, man gerne vil have.”

  Læs også historien

Eksamen

Læs information om eksamen på hf i eksamenshåndbogen

Er det snart tid til eksamen? Så tag fat i eksamenshåndbogen for hf og gsk. Her finder du vigtig information om alt fra regler og praktiske forhold til, hvad du gør, hvis du bliver syg, når du skal til eksamen. Hent den via linket til højre.

Selvstudium

Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.