HF ENKELTFAG

Vælg ét fag, flere fag eller en fuld hf.

På laboratoriekurserne får du lejlighed til at udføre de praktiske forsøg, som er en del af undervisningen i de eksperimentelle fag. Læreren fremstiller et sæt vejledninger for hvert fag, som du kan se nedenfor.

For at blive indstillet til eksamen i fagene skal du have deltaget aktivt alle tre dage og have afleveret de tilhørende rapporter og laboratoriejournaler, der gennemføres på kurset. Forsøgene - inkl. teorien i vejledningerne - indgår i de opgaveformuleringer, du kan trække til eksamen. Du skal derfor medbringe alle rapporter og journaler til eksamen.

Inden kurset skal du have gennemlæst vejledningerne, så du selvstændigt kan udføre den praktiske del af forsøgene. Men laboratoriekursene er desuden et godt tilbud til at få opklaret eventuelle faglige problemer med henblik på eksamen. Det anbefales derfor, at du også orienterer dig i de fagområder, der knytter sig til de enkelte forsøg. 

Vejledninger

Her kan du hente vejledninger til laboratoriekurserne ca. 1 måned før kurserne. Vejledninger lægges løbende op, når de er klar.


Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.