HF FLEX

Online fjernundervisning på hf-niveau

hf som online undervisning

Hf flex er en fleksibel undervisningsform, som både består af hf online, hvor undervisningen udelukkende foregår online, samt hf blend som kombinerer online undervisning med fremmøde på seminarer eller laboratorieøvelsesdage.

Du kan læse mere om hf online og hf blend, i menuen til højre, inden du beslutter dig for om du vil tilmelde dig 100% onlinefag eller om du foretrækker et blendfag, hvor noget af undervisningen foregår sammen med andre kursister på KVUC.

På hf flex er indholdet af undervisningen og det faglige niveau det samme som på almindelige hf-hold, og du skal stadig møde fysisk op til eksamen på KVUC. Det der gør hf flex anderledes er, at du primært læser dine fag online.

Hf flex giver dig stor frihed, men stiller også specielle krav til dig som kursist.

På hf flex får du: 

  • En fleksibel tilrettelæggelse af din undervisning
  • Mulighed for at tage fag både helt eller delvist online
  • Faglig vejledning og respons på dine opgaver online
  • Mulighed for fordybelse i faget og god træning i at være studerende
  • Fleksibilitet til selv at strukturere din tid
  • Frihed til at bevare balancen i en travl hverdag

Det kræver hf flex af dig:

  • Du skal være indstillet på at arbejde selvstændigt med dine opgaver
  • Du skal kunne planlægge og strukturere din tid
  • Du skal have mod på selv at opsøge din lærer, hvis du har behov for vejledning
  • Du skal have grundlæggende it-færdigheder.

Faglig vejledning

Ud over online undervisning har du mulighed for at deltage i fagseminarer, studieværksteder eller få personlig vejledning fra din flexlærer. Du får kontakt med din lærer enten via mail eller ved at benytte dig af spørgsmål/svar-funktionen i holdrummene på intranettet Mit KVUC, som du får adgang til som kursist.

Læs mere om faglig vejledning

Studieplan

Når du er tilmeldt et fag på hf flex, skal du aflevere en række skriftlige og mundtlige opgaver (lyd- eller videooptagelse) i faget. Du skal følge en studieplan med afleveringsdatoer, som er fastsat af KVUC. Du finder dine afleveringsdatoer i Studieaktivitet og skema (LudusWeb), som er værktøjer, du vil stifte bekendtskab med som kursist.

Lån af bøger på hf flex

Du kan låne bøger til dit flexfag på KVUC’s bogkontorer. Det gør du ved at medbringe personligt ID. Bøgerne skal returneres til KVUC, når du har været til eksamen, eller hvis du bliver udmeldt.

Se adresser og åbningstider på bogkontorer

Eksamen på hf flex

Eksamen foregår ikke online. Her skal du møde op på KVUC. Du kan læse mere om eksamensregler i eksamenshåndbogen for kursister på hf og gsk, som du finder på nedenstående link.

Læs mere om eksamen

undefined

Gå til online tilmelding

Læs om fagene på hf flex


Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.