KVUC Kultur

undefined

KVUC’S KULTURKALENDER præsenterer hvert semester en bred vifte af spændende arrangementer inden for blandt andet kultur, politik og naturvidenskab, som kursisterne kan deltage i og selv være med til at præge. Arrangementerne er åbne for offentligheden.

KVUC ligger midt i byen, midt i hovedstaden. Det betyder, at storbyens puls kan mærkes overalt i vores bygninger, og at vi som institution vil kendetegnes ved vores nysgerrighed og mangfoldighed.

Hos KVUC vil vi indfange nogle af de spændende tendenser og historier, der lever lige uden for vores vinduer. Derfor tilbyder vi løbende vores kursister og andre interesserede en række aktuelle kulturelle og sociale aktiviteter, der åbner byen og bidrager til et levende studiemiljø.

De fleste arrangementer foregår i Salonen på KVUC i Vognmagergade, men der bliver også arrangeret fælles ture ud af huset til film- og teaterforestillinger, gallerier, muséer, koncerter mv.

Læs om vores spændende arrangementer for efteråret 2017 i menuen.

Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.