KUU

Kombineret Ungdomsuddannelse

Vælg mellem 5 erhvervstemaer

På KUU kan du vælge mellem 5 erhvervstemaer. Hver skole tilbyder sin egen retning inden for hvert tema. Du bestemmer selv hvilken skole du vil gå på. 
Læs mere om skolerne og de 5 temaer

Tilmeld dig KUU

Hvis du vil starte på KUU, skal du tale med din vejleder i Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU). Sammen finder I ud af, om uddannelsen er den rigtige for dig.
Kontakt UU-vejledningen i din kommune

Vælg det tema der passer til dig

 • Børn, unge og ældre

  Uddannelsen er for dig, der gerne vil arbejde inden for børne-, unge- og ældreområdet. Du vil arbejde med temaer om børn, unge og ældre, der er særligt udviklet til uddannelsen. Din hverdag vil veksle mellem teori og praktiske øvelser. Bagefter kan du vælge at tage et job, eller videreuddanne dig inden for området.

  Læs om temaet Børn, unge og ældre
 • Mad og sundhed

  Vil du arbejde med sund mad i et firmakøkken eller på caféer og skoler? Så skal du vælge erhvervstemaet mad og sundhed. Uddannelsen kombinerer almene fag, målrettede kurser, og praktikophold. Med uddannelsen kan du også læse videre til eksempelvis kok, gastronom, bager, konditor eller slagterimedarbejder.

  Læs om temaet Mad og sundhed
 • Genbrug, byg, bolig, design og innovation

  På uddannelsen får du viden om fremstillings- og designmetoder. Du bliver undervejs i uddannelsen specialiseret i genanvendelse, sortering, bæredygtighed og kreativt design af genbrugsmaterialer. Specialisér dig inden for én af de tre profiler igennem et spændende forløb, som kombinerer teori og praksis.

  Læs om temaet Genbrug, byg, bolig, design og innovation
 • Service, turisme, kultur og fritid

  Temaet er for dig, der drømmer om at blive guide for turister, arbejde inden for service, kundebetjening eller afholdelse af event- og kulturarrangementer. Gennem klassisk undervisning vil du arbejde med teori, som du vil komme ud og bruge i praksis under uddannelsen. Specialisér dig inden for en af de fem mulige profiler.

  Læs om temaet Service, turisme, kultur og fritid
 • Kommunikation og medier

  Temaet er for dig, der har lyst til at udvikle dine kreative ideer og kommunikere budskaber ud til målgrupper igennem forskellige medier. Lær at formidle i billeder, lyd, skrift, film, tale, på forskellige medier, og brug det i praksis. Gå i job med titlen som Kreativ kommunikationsassistent, eller fortsæt din uddannelse.

  Læs om temaet Kommunikation og medier

Mød eleverne på KUU

undefined

Sund mad er vejen til job

På KUU arbejder Selim med mad og sundhed. Hver gang han lærer noget nyt i køkkenet, bliver det hurtigt prøvet af i virkeligheden, når han serverer mad til eleverne på skolen.

Læs hele Selims historie

undefined

Fællesskab flytter grænser

Hverdagen for 20-årige Amanda er helt anderledes end tidligere. Det stærke sammenhold på KUU giver hende modet til at udfordre sig selv og skubbe til egne grænser.

Læs hele Amandas historie

undefined

Vennerne er bedste hjælp

Det er sammenholdet og det gode samarbejde, der får Alexander ud af sengen om morgenen. Hverdagen på KUU er bare sjovere, fordi man samarbejder og støtter hinanden.

Læs hele Alexanders historie

Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.