Mit KVUC (Moodle)

På KVUC benytter vi Mit KVUC som læringsplatform i forbindelse med undervisningen. Som kursist har du adgang til holdrum i Mit KVUC for de hold, du er tilmeldt, så længe holdene er aktive. Det er her, du finder informationer om undervisningen på dine hold, henter materiale og ser lektier.

Mit KVUC (tidligere Moodle) er KVUC's læringsplatform for kursister, som de fleste hold benytter. Her finder du alle relevante oplysninger i forhold til dine studier - både generelle og kursusspecifikke oplysninger. Alle fag har et Mit KVUC-rum med vigtige informationer til det specifikke hold vedrørende fx undervisningsplan og hjemmearbejde:

Gå til Mit kvuc (kræver login)

Du kan evt. gemme linket til Mit KVUC som "bogmærke/ favorit" i din internetbrowser - så behøver du ikke at huske adressen eller skulle herind på hjemmesiden og finde linket, hver gang du skal besøge dine holdrum.

Adgang til Mit kvuc

Alle tilmeldte kursister på KVUC vil have adgang til et eller flere holdrum i Mit KVUC, så længe disse hold er aktive. Materialet i et holdrum bliver ikke ved med at eksistere ud over holdets start- og slutdato (til og med sygeeksamen). Udmeldte kursister har ikke adgang til Mit KVUC.

Du får dit login, når du møder op på skolen, enten af en lærer eller via it-supporten. Er du kursist på hf flex, vil du modtage en mail med oplysningerne.

Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.