Din 2-årige hf kan nu tones i fire retninger

KVUC, 9. februar 2016

Lektielight, Innovation, Voksen eller Standard. Vælg den 2-årige hf på KVUC, som passer dig bedst. Der er ansøgningsfrist den 15. marts.

undefined

Som noget nyt har du på KVUC mulighed for at tone den 2-årige hf på fire forskellige måder, så studiet passer godt til dine ønsker og livssituation. Den toning, du vælger, har fx betydning for arbejdsformen eller sammensætningen af klassen. Du kan vælge følgende toninger:

Hf-standard: 

Et traditionelt 2-årigt hf-forløb 

Til dig der er interesseret i en bred og almen gymnasial ungdomsuddannelse med varieret brug af forskellige undervisningsformer, og som ikke fra start ønsker at lægge dig fast på bestemte valgfag.

Hf-lektielight: 

Ingen dag-til-dag lektier og mindre forberedelse hjemme 

Til dig der er interesseret i at bruge lidt mere tid på skolen og have fri, når du kommer hjem. Måske har du svært ved finde tiden eller koncentrationen til at læse lektier hjemme. Der vil dog fortsat være skriftlige opgaver og læsninger, der skal forberedes hjemme. Hf-lektielight er en bred og almen gymnasial ungdomsuddannelse med varieret brug af forskellige undervisningsformer, hvor du ikke fra start behøver at lægge dig fast på bestemte valgfag.

Hf-innovation:

Et specialiseret hf-forløb med fokus på innovation, økonomi og samfund

Til dig der er særligt interesseret i at arbejde med fagene innovation og erhvervsøkonomi som valgfag samt enten International økonomi B eller Samfundsfag B. Undervisningen vil i perioder blive planlagt som problemorienterede projektforløb.

Hf-voksen:

En hf-klasse kun med voksne kursister

Til dig der er interesseret i at gå i en klasse med andre modne kursister, og selv er over 20 år. Hf-voksen er en bred og almen gymnasial ungdomsuddannelse med varieret brug af forskellige undervisningsformer, hvor du ikke fra start behøver at lægge dig fast på bestemte valgfag.

Den 2-årige hf er en gratis gymnasial ungdomsuddannelse, som er adgangsgivende til samtlige videregående uddannelser. Den er oplagt for dig, der har været ude "og prøve noget andet" efter folkeskolen, fx arbejdet eller rejst. Målet med uddannelsen er, at du efter to år står med en fuld hf-eksamen.

KVUC bor i attraktive bygninger lige ved Nørreport Station, gågader, cafeer, musiksteder og grønne omgivelser. Vores 2-årige hf har til huse i Vognmagergade 8, 1120
København K, lige ved Kongens Have.

undefined

Læs mere om den 2-årige hf på KVUC

Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.