Lektionen.dk - 10 veje til at blive en bedre underviser

KVUC, 23. august 2016

Sidste efterår gik lærer fra KVUC Jeppe Wolff Ejlskov i luften med sin vidensdelingsplatform lektionen.dk. Siden er der sket meget på bloggen, og flere gæstebloggere er begyndt at dele spændende indhold.

undefined

Bloggen er et initiativ taget af KVUC-lærer Jeppe Wolff Ejlskov, som oprettede bloggen som en platform hvorpå han kunne dele sin erfaring med undervisning og didaktik på det gymnasiale område.

Lektionen.dk gik i luften i efteråret 2015, og har siden da taget fart. Bloggen har 1200-1400 læsere om måneden og der ligger lige nu 32 indlæg.

Med muligheden for at kommentere og komme med tips til hans indlæg på bloggen, har mange læsere budt ind med indhold fra deres egen hverdag som undervisere. Med dette og hans kollegaer som inspiration, kan du derfor nu på bloggen læse indlæg fra gæstebloggere, som deler deres erfaringer og historier. Du kan også se de spændende videostafetter, hvor undervisere på KVUC deler deres syn på, hvad god undervisning er samt deres bedste undervisningstips.

Se videostafetten om den gode undervisning, del 1.  

10 veje til at blive en bedre underviser

På bloggen kan du nu også lade dig inspirere af indlægget om de 10 veje til at blive en bedre underviser. De 10 veje er gode råd, som sætter ord på nogle af de centrale udfordringer, som man kan støde på som underviser.

Jeppe har bygget bloggen op således, at indlæggene er konkrete og letlæselige, med mulighed for at dykke dybere ned i emnerne via links.

Du kan på samme måde læse de 10 veje til at blive en bedre underviser i korte vendinger og fordybe dig i de bagvedliggende indlæg for de råd du finder interessante.

Læs indlægget om de 10 veje til at blive en bedre underviser.

Besøg Lektionen.dk her og tilmeld dig nyhedsbrevet – så får du tilsendt en oversigt over nye indlæg ca. en gang om måneden.

undefined

Fakta om Jeppe

Jeppe Wolff Ejlskov er 45 år og cand.mag. i samfundsfag og psykologi. Derudover har han en mastergrad i gymnasiepædagogik. Han er lærer på KVUC, hvor han har været ansat i 6 år og er blandt andet underviser, kursusleder og vejleder for pædagogikumkandidater. Han har også været medinitiativtager til supervisionsforløb, kurser for nye lærere, samt pr. 1/8 også fagdidaktisk konsulent. Tidligere har Jeppe været ansat på htx og Syddansk Universitet. Sammen med sin kollega Søren Lindgreen har han udviklet begrebskortspillet ”Kort om samfundsfag”. Til efteråret udkommer ”Kort om psykologi”, som Jeppe har lavet i samarbejde med Steffen Petersen Kjelds.

undefined

Læs flere nyheder fra Kvuc

Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.