Tilmeldingen til KUU med opstart d. 8 august er nu igang

KVUC, 20. maj 2016

Man kan nu tilmelde sig hold på Kombineret Ungdomsuddannelse med start efter sommerferien. KUU tilbyder et bredt udvalg af ungdomsuddannelser under fem spændende erhvervstemaer. 

undefined

En Kombineret Ungdomsuddannelse gør unge klar til at arbejde i forskellige virksomheder, når de er færdige med uddannelsen. Men de bliver også klar til at starte på en erhvervsuddannelse, hvis de hellere vil uddanne sig videre og blive faglært inden for et bestemt område, som de gerne vil arbejde videre med i fremtiden.

Kombineret Ungdomsuddannelse tager 2 år og de nye hold starter i august 2016. På uddannelsen skal man vælge et erhvervstema, som interesserer én.

I Hovedstaden og Bornholm kan man vælge mellem følgende erhvervstemaer:

  • Børn, unge og ældre
  • Mad og sundhed
  • Genbrug, byg, bolig, design og Innovation
  • Service, turisme, kultur og fritid
  • Kommunikation og medier

Man kan sagtens begynde på en af uddannelserne, selvom man inden for de sidste par måneder har afbrudt en anden uddannelse.

Man kan læse mere om uddannelserne på KUU's hjemmeside eller læse mere om det nyeste erhvervstema 'Kommunikation og medier' via linksne herunder.

undefined

Læs mere på KUU's hjemmeside

Læs om KUU's nye erhvervstema

Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.