Vi hjælper dig i gang

Er du i tvivl om, hvilken uddannelse der er rigtig for dig, hvilke kurser du skal vælge, eller hvordan du får studiet til at passe ind i dit liv og hverdag? Så er det en god idé at tale med en vejleder. Det er også i vejledningen, at de fleste kursister bliver tilmeldt kurser og forløb. 

På KVUC har vi en vejledning for hvert uddannelsesområde, så du altid kan få målrettet hjælp - både før og under dit studium. Vejlederne afholder desuden kurser og seminarer om fx studieteknik og optagelse på videregående uddannelser. I menuen til højre kan du se åbningstider og kontaktoplysninger for de enkelte vejledninger.

Du kan også læse meget mere om os og vores uddannelsestilbud i folderen "Skab dig en fremtid". Her kan du få et overblik over vores uddannelser, studiemiljøet og dine muligheder i hverdagen.   

Læs folderen "Skab dig en fremtid"

undefined

ofte stillede spørgsmål:

Hvordan bliver jeg tilmeldt?

For langt de fleste kurser på KVUC gælder, at du skal møde personligt op i vejledningen for det specifikke uddannelsesområde for at blive tilmeldt. Det er dog muligt at tilmelde dig online på hf flex samt på enkelte kurser på hf enkeltfag. Skal du læse en 2-årig hf eller gsk-kurser, ansøger du om optagelse via ansøgningsskemaer. Læs mere om tilmelding under de specifikke uddannelsesområder på hjemmesiden.

Hvor finder jeg vigtig information?

På KVUC's  kursistintranet mit KVUC (Moodle) kan du læse vigtig information om, hvad der gælder for dig som kursist, fx om mødepligt, sygeeksamen, transporttilskud, eksamen- og ferieplaner. Du kan også via info-skærmene på gangene holde dig løbende orienteret om vigtige tidsfrister, aflysninger eller arrangementer. Du får log-in til Mit KVUC, når du starter på KVUC.

Hvor kan jeg læse om videregående uddannelser?

Via nedenstående links kan du læse om videregående uddannelser.

Uddannelsesguiden (alle uddannelser)

"Adgangskortet" via www.ug.dk

"Adgangskvotienter til videregående uddannelser" via www.ufm.dk

 

Kuglepen

Kom godt gennem dit studium på kvuc

Klik og læs de gode råd

undefined

Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.