HF FLEX

Online fjernundervisning på hf-niveau

Kom godt i gang med hf flex


undefined

Du kan tilmelde dig online eller i hf-flexvejledningen. Vi hjælper dig godt i gang.
Læs mere om tilmelding til hf flex

Læs om fagene på hf flex


undefined

Du kan læse mange forskellige fag på hf flex. Få et overblik over udbuddet af fag inden for bl.a. sprog, naturvidenskab, kultur og samfund. 
Se fagudbuddet på hf flex

Mød kursisterne på hf flex

 • Stephanie - om at læse hf flex

  Mellem forestillingerne på Det Kongelige Teater finder 22-årige Stephanie skolebøgerne frem til sit online hf-studium på KVUC. Hun ved godt, at balletkarrieren slutter, når alderen tikker mod de 40. Så hun må hellere få en uddannelse med i bagagen. Kom med bag scenen.

  Læs også historien
 • Nicolai - om at læse hf flex

  Nikoloi er 20 år og landsholdsspiller i volleyball. Det er en karriere, som er svær at leve af, og derfor drømmer han om at komme ind på idrætsstudiet. At læse hf ved siden af en sportskarriere kan være svær - men det kan lade sig gøre på hf flex.

  Læs også historien
 • Louise - om at læse hf flex

  Louise har kæmpet med angst og depression i årevis. På KVUC har hun skiftet kontanthjælp ud med selvtillid og drømmen om at læse videre. Louise er ét fag fra en fuld hf og har læst de fleste fag som fjernundervisning på hf flex. Hun er færdig med at være usynlig.

  Læs også historien

Mulighed for faglig vejledning

Få vejledning af din lærer på faget

Selvom du læser dine hf-fag online, er der masser af muligheder for at få hjælp og vejledning undervejs. Du har mulighed for faglig sparring med din lærer, og kan kontakte vejledningerne for mere generelle spørgsmål. Er du i tvivl, om hf flex er noget for dig, er det i hf-flexvejledningen, du kan få gode råd.

undefined

Eksamen

Læs information om eksamen på hf i eksamenshåndbogen

Skal du snart til eksamen? Find regler og andre vigtige informationer om eksamen i KVUC's eksamenshåndbog for hf og gsk. Det er også her, du kan se, hvad du gør, hvis du bliver syg, når du skal til eksamen. Hent håndbogen via linket til højre.

Her bor vi

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.